ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΙ  ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

50% + ΔΩΡΑ

ΛΟΓΩ ΕΝΑΡΞΗΣ - ΩΣ 30 Μαρτίου 2021

ONLINE  MARKETING & ONLINE  BUSINESS

 Αυτόματο Marketing
Affiliate Marketing
Services Digitalization
Πωλήσεις

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ & ESHOP

Ιστοσελίδα για Όλους
Ιστοσελίδα Page
Ιστοσελίδες Social M.

ONLINE ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ - BANNER ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

ΑΓΟΡΕΣ - ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΜΕ ΚΡΥΠΤΟΝΟΜΙΣΜΑΤΑ

Online Διαφημίσεις
Online Διαφημίσεις
Crypto-Νομίσματα
Online Media

MANAGEMENT ONLINE MARKETING

& CRYPTO-TRADING

Online Management
Crypto-Traing
Online Management
 Automatic Marketing

ONLINE ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ

Online Συνεργασίες
Online Συνεργασίες

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΙ

ΓΙΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΟΥ

ΜΕΤΑ ΤΙΣ 30 ΣΕΠΤ. ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ 100%

Online Πωλήσεις Εξωτερικό

ΠΑΡΑΓΕΤΕ ΠΡΟΪΟΝΤΑ;

Αναλαμβάνουμε την Προώθηση των Προϊόντων σας ή και Υπηρεσιών σας ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ Online κυρίως Β2C αλλά και B2B μόνο το Online. Εάν και μόνο τα προϊόντα σας διαθέτουν USP, και εάν κατόπιν έρευνας μου, συμφέρει η Online Προώθηση αναλαμβάνω Πωλήσεις στο Εξωτερικό χωρίς κανένα Κόστος για εσάς, με Συμφωνία Ποσοστών και μόνο που θα συμφωνήσουμε, συνήθως 50% / 50% επί των κερδών. Φυσικά υπάρχουν κάποιες Προϋποθέσεις όπως : Πολιτική Επιστροφών - Online Πληρωμών - Αναλυτικές Πληροφορίες Προϊόντος ( και βίντεο ορισμένες φορές), πολιτική Συσκευασίας, Online ή Αυτοματοποιημένη Επικοινωνία κλπ. Ετσι ο καθένας θα κάνει αυτό που γνωρίζει καλύτερα. (Βίντεο) . Σας ενδιαφέρει η Πρότασή μου ; Επικοινωνήστε μαζί μου και Μάθετε περισσότερα. Μάθετε Πώς !

Services Digitalization

ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΣΤΗΝ ΨΗΦΙΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΜΕΛΩΝ.

ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΤΕ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΑΡΧΟΥΣΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΑΣ;

Μετατρέψτε τις Υπηρεσίες σας , τις Εκπαιδεύσεις σας κ.α. σε Digital Produkts και πωλήστε τα  σε Ελλάδα και Παγκόσμια. Δέχεται δηλαδή είναι συμβατά αν θέλετε Automatic Marketing και Affiliate Marketing (Δείτε Τιμοκαταλόγους, αντίστοιχους). Οι τιμές ισχύουν σε ένα Domain Name και μια Περιοχή Μελών. Το Κόστος ανέρχεται σε 499 ευρώ Fix  και 39 ευρώ ανά Μήνα. Περιλαμβάνει επίσης την ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ : Για ως 50 εισαγωγές Βίντεο /Ενότητες δεν υπάρχει πλέον κόστος διαχείρησης. Για πάνω από 50 εισαγωγές είναι + 1ευρώ / Βίντεο Ενότητα ή επιλέξτε +39ευρώ ανά Μήνα για ως 100 Βιντεο/Ενότητες τον Μήνα. Για περισσότερα γίνεται ειδική συμφωνία. Επίσης θα χρειαστείτε 1 ή 2 μικρά προγραμματάκια Video αν δεν τα έχετε αρχικής αξίας περίπου 100 ευρώ το έτος, όπως Vimeo κλπ. για το Hosting των Βίντεο. Δείτε (Βίντεο)  Σας ενδιαφέρει η Πρότασή μου ; Επικοινωνήστε μαζί μου και Μάθετε περισσότερα. Μάθετε Πώς !!

 Αυτόματο Marketing

ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΤΕ ΧΡΟΝΟ, ΚΑΙ ΝΑ ΑΥΞΗΣΕΤΕ ΤΑ ΚΕΡΔΗ, ΤΟΥς ΠΕΛΑΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΖΙΡΟΥΣ ΣΑΣ;

Αυτοματοποιείστε τις Διαδικασίες Marketing & Επικοινωνίας στην Επιχείρησή σας.  Κερδίστε πλήρως αυτοματοποιημένα Χρόνο - Τζίρο - Πελάτες. Το κόστος ανέρχεται σε 499 ευρώ Fix και 39ευρώ ανά Μήνα και περιλαμβάνει τις Εργασίες για 1 Διαδικασία Επικοινωνίας-Διαφήμισης. (Βίντεο) Κάθε 1 Διαδικασία περιλαμβάνει Α) το Πακέτο Καμπάνιας Emails και ως 7 Email διαδοχικά σε χρονικά διαστήματα που εμείς ορίζουμε για κάθε έναν Πελάτη της Αυτοματοποιημένης Βάσης Δεδομένων (τα εμαιλ μας τα δίνετει εσείς τι θα γράφουν, φωτό, Link κλπ  Β) Την κατασκευή Ιστοσελίδων αυτοματοποίησης  (Landing, Optin, Thank you ) καθώς και Γ) της Aυτόματης Online Eτικετοποίησης και ως Μαξιμουμ 10.000 Πελάτες Βάσης. Για περισσότερους πελάτες Βάσης η τιμή είναι διαφορετική, Ρωτήστε μας. Επίσης κάθε πρόσθετη Διαδικασία τυχόν χρειάζεσται χρεώνεται με 199ευρώ. Εφαρμόζεται, μπορεί να πραγματοποιηθεί τόσο στην Ιστοσελίδα που ήδη διαθέτετε, όσο ενδεχομένως καλύτερα και σε 2η Ιστοσελίδα που έχετε ή με μικρό κόστος μπορείτε να αποκτήσετε, για λόγους που σας εξηγώ, ανάλογα με τις ανάγκες της κάθε επιχείρησης.   Σας ενδιαφέρει η Πρότασή μου ; Επικοινωνήστε μαζί μου και Μάθετε περισσότερα. Μάθετε Πώς !

Affiliate Marketing

ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ;

Αυξήστε τις Πωλήσεις σας ραγδαία και μάλιστα παγκόσμια με την εφαρμογή της επαναστατικής Μεθόδου του Affiliate Marketing. Το Κόστος ανέρχεται σε 499 ευρώ ανά Πλατφόρμα και περιλαμβάνει 1. Κατασκευή Σελίδων Partner και Ενημέρωσης τους  2. Banner ως 2-3 Μεγέθη   3. Κατασκευή Σελίδας Affiliate ή ως 2 Ιστοσελίδων Affiliates και 4. Συμβουλές Διαμόρφωσης της Ιστοσελίδας σας ή της Νέας Ιστοσελίδας που θα πρέπει ενδεχομένως να δημιουργηθεί & 5. Συμβουλές Στρατηγικής που πρέπει να ακολουθήσεται για να έχετε πιο αυξημένες πιθανότητες για τις Online Συνεργασίες. Για κάθε επιτυχία μου Εισαγωγής της Εταιρείας σας και Ιστοσελίδας σας σε Πλατφόρμα το κόστος είναι 499ευρώ Fix *και 0,3%-1% των Πωλήσεων  που θα πραγματοποιούνται ή άλλο ποσοστό που θα συμφωνήσουμε.  Σας ενδιαφέρει η Πρότασή μου ; Επικοινωνήστε μαζί μου και Μάθετε περισσότερα. Μάθετε Πώς !!

Full Services

ΘΕΛΕΤΕ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ONLINE MARKETING;

Αναλαμβάνω Full Services το Online Marketing της Εταιρείας σας και δεν χρειάζεται να σκέφτεσται τίποτε άλλο στον Τομέα αυτόν. Ακόμα και αν δεν έχετε Τμήμα Marketing, οι ανάγκες της εποχής, οι ανάγκες της επιβίωσης και ανάπτυξης στο μέλλον, απαιτούν να ασχοληθείτε και να δημιουργήσετε ένα χωριστό τμήμα Online Marketing για την ανάπτυξη της Εταιρίας και Αύξησης των Πωλήσεων. Οι Παραδοσιακοί Τρόποι Marketing φθείνουν. όποιος δεν ασχοληθεί επιστημονικά, επαγγελματικά με το Online Marketing, θα χαθεί τα επόμενα χρόνια. Ο Κλάδος έχει αναπτυχθεί πολύ και περιλαμβάνει πάρα πολλές υπηρεσίες. Εν συντομιά σε Τίτλους περιλάμβάνει:  1) Online Marketing Plan και ανάπτυξη Online Webpages Plan, το οποίο θα ειναι σύμφωνο με το Marketing και Business Plan της Εταιρείας σας (αφού πρώτα μας ενημερώσετε σχετικά). 2) Την Εφαρμογή του Πλάνου, μεταξύ των οποίων θα περιλαμβάνει και τις Υπηρεσίες σύμφωνα με τα νέα δεδομένα της εποχής όπως στην σημερινή εποχή για - Automatic Online Marketing , Affiliate Marketing , Services Digitalization , Crypto-Services , Online Network Marketing , New Online Advertising Media, Social Media Adverising , Online Financing κλπ. 3)  Την συνεχή Βελτιστοποίηση και Αναδιαμόρφωση του Προγράμματος. Για τις Λεπτομέρειες των Υπηρεσιών μου, σε προσωπική επικοινωνία θα σας ενημερώσω καλύτερα.  Το κόστος ανέρχεται από 2.599ευρώ τον Μήνα + 0,3-0,5% των Online Πωλήσεων που θα πραγματοποιώ ή άλλο ποσοστό που θα συμφωνήσουμε.  Σας ενδιαφέρει η Πρότασή μου ; Επικοινωνήστε μαζί μου και Μάθετε περισσότερα. Μάθετε Πώς !

Online Marketing Services

Αναλαμβάνω την Διαχείριση ΤΟ ΤΜΗΜΑ ONLINE MARKETING;

Αναλαμβάνω την Διαχείρηση του Online Marketing της Εταιρείας σας .Για τις Λεπτομέρειες των Υπηρεσιών μου, σε προσωπική επικοινωνία θα σας ενημερώσω καλύτερα.  Το κόστος ανέρχεται από 699ευρώ τον Μήνα + αν αφορά την διαχείρηση του Eshop 0,5-2% των Online Πωλήσεων ή άλλο ποσοστό που θα συμφωνήσουμε.  Σας ενδιαφέρει η Πρότασή μου ; Επικοινωνήστε μαζί μου και Μάθετε περισσότερα. Μάθετε Πώς !

ΔΗΣΚΟΛΑ ΚΕΡΔΙΖΕΤΕ ΝΕΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ONLINE;

Μέσω ειδικά σχεδιασμένων σελίδων, σας δίνουμε αυτήν την δυνατότητα, να λαμβάνετε Νέα Αιτήματα απο Ενδιαφερόμενους Online. Κατασκευάζουμε τις Ιστοσελίδες ή Eshop της Επιχείρησή σας ακόμη και με εισαγωγή Cryptocurrencies και με εφαρμογή  Landingpages, Salespages & Leadpages. Επίσης στις περισσότερες περιπτώσεις αναλαμβάνουμε και τα Γραφιστικά/Μακέτες όπως για Banner, Διαφημίσεις κ.α. Σε περίπτωση που δεν έχετε όνομα Ιστοσελίδας και Hosting το αναλαμβάνω με πρόσθετο κόστος. *Τα κόστη είναι ιδαιίτερα χαμηλά. Μάθετε Πώς !

ΓΙΑ ΚΟΙΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΟΥ

 Ιστοσελίδες

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ  ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ (ΠΑΚΕΤΟ PAGE);

Κατασκευάζουμε την Ιστοσελίδα σας σύμφωνα με την νέα Φιλοσοφία Κατασκευής Ιστοσελίδων σε δικό σας Domain Name. Το συγκεκριμένο πακέτο Page κοστίζει 199 ευρώ και περιλαμβάνει ως 5 Σελίδες συνολικά, δικής σας επιλογής, π.χ. Αρχική, Προφίλ, Προϊόντα ή Υπηρεσιες, Επικοινωνία κλπ. Μας δίνεται τις Φωτογραφίες, Κείμενα, Λογότυπο εταιρείας και εμείς το σχεδιάζουμε, εντός μιας εβδομάδας, αν δεν υπάρχει κάποιο άλλο πρόβλημα. Επίσης στις περισσότερες περιπτώσεις αναλαμβάνουμε και τα Γραφιστικά/Μακέτες όπως για Banner, Λογότυπα Διαφημίσεις κ.α. με πρόσθετο κόστος σε ιδιαίτερα οικονομικά τιμές. Σε περίπτωση που δεν έχετε όνομα Ιστοσελίδας και Hosting το αναλαμβάνω για λογαριασμό σας με πρόσθετο κόστος. *Τα κόστη είναι ιδαιίτερα χαμηλά. Δείτε Παράδειγμα ΕΔΩ , Δείτε Προϋποθέσεις. Σας ενδιαφέρει η Πρότασή μου ; Επικοινωνήστε μαζί μου και Μάθετε περισσότερα. Μάθετε Πώς  !

 Ιστοσελίδες

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ  ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ (SUB PAGE);

Κατασκευάζουμε την Ιστοσελίδα σας σύμφωνα με την νέα Φιλοσοφία Κατασκευής Ιστοσελίδων σε δικό μας Domain Name, σε ενα Subdomain. Το συγκεκριμένο πακέτο Page κοστίζει 39 ευρώ και περιλαμβάνει 1 Σελίδα με τις Βασικές Πληροφορίες  Μας δίνεται τις Φωτογραφίες, Κείμενα, Λογότπο εταιρείας και εμείς το σχεδιάζουμε, εντός μιας εβδομάδας, αν δεν υπάρχει κάποιο άλλο πρόβλημα. Επίσης στις περισσότερες περιπτώσεις αναλαμβάνουμε και τα Γραφιστικά/Μακέτες όπως για Banner, Λογότυπα Διαφημίσεις κ.α. με πρόσθετο κόστος σε ιδιαίτερα οικονομικά τιμές. Σε περίπτωση που ενδιαφέρεσθε να έχετε δικό σας Domain  το αναλαμβάνω για λογαριασμό σας με πρόσθετο κόστος. *Τα κόστη είναι ιδαιίτερα χαμηλά. Δείτε Παράδειγμα, Δείτε Προϋποθέσεις. Σας ενδιαφέρει η Πρότασή μου ; Επικοινωνήστε μαζί μου και Μάθετε περισσότερα. Μάθετε Πώς  !<

 Eshop

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ESHOP;

Κατασκευάζουμε τo Eshop της Επιχείρησή σας 

 Το συγκεκριμένο πακέτο Page κοστίζει 399 ευρώ Fix και 39ευρώ τον μήνα.  περιλαμβάνει όσες Σελίδες χρειάζεσται συνολικά, δικής σας επιλογής, π.χ. Αρχική, Κατηγορίες, Προϊόντα ή Υπηρεσιες, Επικοινωνία κλπ. Μας δίνεται τις Φωτογραφίες, Κείμενα, Λογότυπο εταιρείας και εμείς το σχεδιάζουμε, εντός μιας εβδομάδας, αν δεν υπάρχει κάποιο άλλο πρόβλημα. Επίσης στις περισσότερες περιπτώσεις αναλαμβάνουμε και τα Γραφιστικά/Μακέτες όπως για Banner, Λογότυπα Διαφημίσεις κ.α. με πρόσθετο κόστος σε ιδιαίτερα οικονομικά τιμές. Σε περίπτωση που δεν έχετε όνομα Ιστοσελίδας και Hosting το αναλαμβάνω για λογαριασμό σας με πρόσθετο κόστος. *Τα κόστη είναι ιδαιίτερα χαμηλά. Δείτε Παράδειγμα, Δείτε Προϋποθέσεις. Σας ενδιαφέρει η Πρότασή μου ; Επικοινωνήστε μαζί μου και Μάθετε περισσότερα. Μάθετε Πώς !!

 Ιστοσελίδες στα SOCIAL MEDIA

ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ (SOCIAL MEDIA);

Κατασκευάζουμε τις Ιστοσελίδες και λογαριασμούς σας στα Social Media (Google, Facebook, Twitter, YouTube, Instagram )  Το συγκεκριμένο πακέτο κοστίζει 199 ευρώ. Μας δίνεται τις Φωτογραφίες, Κείμενα, Λογότυπο εταιρείας και εμείς τα σχεδιάζουμε, εντός μιας εβδομάδας, αν δεν υπάρχει κάποιο άλλο πρόβλημα. Επίσης στις περισσότερες περιπτώσεις αναλαμβάνουμε και τα Γραφιστικά/Μακέτες όπως για Banner, Λογότυπα Διαφημίσεις κ.α. με πρόσθετο κόστος σε ιδιαίτερα οικονομικά τιμές.  *Τα κόστη είναι ιδαιίτερα χαμηλά. Δείτε Παράδειγμα, Δείτε Προϋποθέσεις. Σας ενδιαφέρει η Πρότασή μου ; Επικοινωνήστε μαζί μου και Μάθετε περισσότερα. Μάθετε Πώς  !

 Banner για  Online Διαφημίσεις

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ BANNER (SOCIAL MEDIA);

Κατασκευάζουμε τα Banner για τις Διαφημίσεις σας στα Social Media (Google, Facebook, Twitter, YouTube, Instagram ) στην Διάσταση που πρέπει.  Το συγκεκριμένο πακέτο κοστίζει 49 ευρώ για συνολικά 5 Banner, ένα για κάθε Media. Μας δίνεται τις Φωτογραφίες, Κείμενα, Λογότυπο εταιρείας και εμείς τα σχεδιάζουμε, εντός μιας εβδομάδας, αν δεν υπάρχει κάποιο άλλο πρόβλημα. Επίσης στις περισσότερες περιπτώσεις που επιθυμείτε περισσότερα Banner γίνεται με πρόσθετο κόστος σε ιδιαίτερα οικονομικά τιμές.  *Τα κόστη είναι ιδαιίτερα χαμηλά. Δείτε Παράδειγμα, Δείτε Προϋποθέσεις. Σας ενδιαφέρει η Πρότασή μου ; Επικοινωνήστε μαζί μου και Μάθετε περισσότερα. Μάθετε Πώς  !

 Διαχείρηση Διαφημίσεων & Δημιουργία Banner

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ BANNER & ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΩΝ (SOCIAL MEDIA);

Αναλαμβάνω την Διαχείρηση των Διαφημίσεων σας και Κατασκευάζουμε τα Banner για τις Διαφημίσεις σας στα Social Media (Google, Facebook, Twitter, YouTube, Instagram ) στην Διάσταση που πρέπει.  Το συγκεκριμένο πακέτο κοστίζει 249 ευρώ τον Μήνα . Μας δίνεται τις Φωτογραφίες, Κείμενα, Λογότυπο εταιρείας και εμείς τα σχεδιάζουμε, εντός μιας εβδομάδας, αν δεν υπάρχει κάποιο άλλο πρόβλημα. Επίσης στις περισσότερες περιπτώσεις που επιθυμείτε περισσότερα Banner γίνεται με πρόσθετο κόστος σε ιδιαίτερα οικονομικά τιμές.  *Τα κόστη είναι ιδαιίτερα χαμηλά. Εννοείτε δεν περιλαμβάνονται Έξοδα Διαφήμισης και γενικότερα Έξοδα Τρίτων. Δείτε Παράδειγμα, Δείτε Προϋποθέσεις. Σας ενδιαφέρει η Πρότασή μου ; Επικοινωνήστε μαζί μου και Μάθετε περισσότερα. Μάθετε Πώς  !

 Διαχείρηση Διαφημίσεων & Δημιουργία Banner

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ BANNER ONLINE MEDIA & ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΩΝ (ONLINE & OFFLINE MEDIA);

Αναλαμβάνω την Διαχείρηση των Διαφημίσεων σας τόσο στα Online όσο και στα Offline Media και Κατασκευάζουμε τα Banner για τις Διαφημίσεις σας   στα Online Media στην Διάσταση που πρέπει.  Το συγκεκριμένο πακέτο κοστίζει 49 ευρώ ανά Media . Μας δίνεται τις Φωτογραφίες, Κείμενα, Λογότυπο εταιρείας και εμείς τα σχεδιάζουμε, εντός μιας εβδομάδας, αν δεν υπάρχει κάποιο άλλο πρόβλημα και ερχόμαστε σε επαφή και επικοινωνία με τα Media για την Διαφημιστική Καμπάνια. Επίσης στις περισσότερες περιπτώσεις που επιθυμείτε περισσότερα Banner γίνεται με πρόσθετο κόστος σε ιδιαίτερα οικονομικά τιμές.  *Τα κόστη είναι ιδαιίτερα χαμηλά. Εννοείτε δεν περιλαμβάνονται τα Εξοδα της Διαφήμισης και γενικότερα Έξοδα Τρίτων Δείτε Παράδειγμα, Δείτε Προϋποθέσεις. Σας ενδιαφέρει η Πρότασή μου ; Επικοινωνήστε μαζί μου και Μάθετε περισσότερα. Μάθετε Πώς  !

 Εισαγωγή Crypto-Νομισμάτων

Εισαγωγή Crypto-Νομισμάτων ONLINE;

Κατασκευάζουμε τις Ιστοσελίδες ή Eshop της Επιχείρησή σας ακόμη και με εισαγωγή Cryptocurrencies. Το κόστος ανέρχεται για τις υπηρεσίεςμας σε 99 ευρώ και δεν περιλαμβάνονται φυσικά τα Έξοδα των Τρίτων. Επίσης όσοι θέλετε και για Offline POS ή ATM Crypto-Νομισμάτων, το αναλαμβάνω με πρόσθετο κόστος. Μάθετε Πώς !

Για Online Συνεργασίες

Online Συνεργασίες
Online Συνεργασίες

Υπηρεσίες Συνοπτικά

& Αυτόματος Ιντερνετικός Πωλητής

 Αυτόματο Marketing

ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΤΕ ΧΡΟΝΟ, ΚΑΙ ΝΑ ΑΥΞΗΣΕΤΕ ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΖΙΡΟΥΣ ΣΑΣ; Αυτοματοποιείστε τις Διαδικασίες Marketing & Επικοινωνίας στην Επιχείρησή σας.  Κερδίστε πλήρως αυτοματοποιημένα Χρόνο - Τζίρο - Πελάτες. Μάθετε Πώς !

Affiliate Marketing

ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ; Αυξήστε τις Πωλήσεις σας ραγδαία και μάλιστα παγκόσμια με την εφαρμογή της επαναστατικής Μεθόδου του Affiliate Marketing. Μάθετε Πώς !

Services Digitalization

ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΤΕ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΑΡΧΟΥΣΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΑΣ; Μετατρέψτε τις Υπηρεσίες σας , τις Εκπαιδεύσεις σας κ.α. σε Digital Produkts και πωλήστε τα και αυτά αυτοματοποιημένα σε Ελλάδα και Παγκόσμια. Μάθετε Πώς !

 Eshop &  Ιστοσελίδες

ΔΗΣΚΟΛΑ ΚΕΡΔΙΖΕΤΕ ΝΕΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ONLINE; Μέσω ειδικά σχεδιασμένων σελίδων, σας δίνουμε αυτήν την δυνατότητα, να λαμβάνετε Νέα Αιτήματα απο Ενδιαφερόμενους Online. Κατασκευάζουμε τις Ιστοσελίδες ή Eshop της Επιχείρησή σας ακόμη και με εισαγωγή Cryptocurrencies και με εφαρμογή  Landingpages, Salespages & Leadpages. Επίσης στις περισσότερες περιπτώσεις αναλαμβάνουμε και τα Γραφιστικά/Μακέτες όπως για Banner, Διαφημίσεις κ.α. Μάθετε Πώς !

Πωλήσεις Εξωτερικό

ΠΑΡΑΓΕΤΕ ΠΡΟΪΟΝΤΑ; Αναλαμβάνουμε την Προώθηση των Προϊόντων σας ή και Υπηρεσιών σας ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ Online κυρίως Β2C αλλά και B2B μόνο το Online. Εάν και μόνο τα προϊόντα σας διαθέτουν USP, και κατόπιν έρευνας μου, συμφέρει η Online Προώθηση αναλαμβάνω Πωλήσεις στο Εξωτερικό χωρίς κανένα Κόστος για εσάς, με Συμφωνία Ποσοστών και μόνο που θα συμφωνήσουμε. Ετσι ο καθένας θα κάνει αυτό που γνωρίζει καλύετρα. Μάθετε Πώς !

VIP Εκπαίδευση

ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ; Εκπαιδεύουμε Εσάς και το εσωτερικό τμήμα Marketing σας, στος τομείς των Διαφημίσεων Google, των Διαφημίσεων στο Facebook, των άλλων Κοινωνικών Μέσων όπως Twitter, Instagram, YouTube κλπ καθώς και το σχεδιασμού Ιστοτόπων, Eshops, κατασκευής Online Διαφημίσεων κ.α., Επίσης μπορείτε να μάθετε να εφαρμόζετε στην επιχείρηση σας, Affiliate Marketing, Network Marketing, Online Business για παγκόσμια και ταχύτερη ανάπτυξη. Μάθετε Πώς !

και  φυσικά

Online Advertising

ΞΟΔΕΥΕΤΕ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ και ΔΕΝ ΠΟΥΛΑ Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΣΑΣ; Βρείτε Πελάτες Online με το χαμηλότερο δυνατόν κόστος, με διαφημίσεις Online σε Google, Facebook, Instagram, YouTube, PPC Marketing - Platform, SEO etc. Προσεγγίστε την Ομάδα Στόχο σας χωρίς Σπατάλη. Δημιοργήστε αυτόματες Προοπτικές. Μάθετε Πώς !

Για Offline Υπηρεσίες Διαφήμισης & Marketing

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ (Εφημερίδες, Περιοδικά, Ράδιο, TV, Υπαίθριες κλπ) & ΠΡΟΩΘΗΣΗ. Μάθετε Πώς !

ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΕΙΝΑΙ

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ ;

Επιχειρήσεις*, Marketers

Όσοι θέλουν να δημιουργήσουν την δική τους Επιχείρηση.

ΤΟ  LUXUS MARKETING ΤΩΝ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΩΝ - ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΡΟΣΙΤΕΣ ΤΙΜΕΣ

Οι πρώτοι 10 Πελάτες θα λάβουν 1 Δώρο

Σας Συμβουλεύουμε

Με εμάς στο πλευρό σας μπορείτε να επικεντρωθείτε στα ουσιαστικά .

Μέσα στις πρώτες 30 μέρες συνεργασίας με εμάς θα δείτε σημαντικά περισσότερες προοπτικές και περισσότερες πωλήσεις - εγγυημένα (ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ)

Βεβαιωθείτε από μόνοι σας!

Αποκτήστε δωρεάν τη νέα μας πλήρη διαβούλευση τώρα. Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, θα σας εξηγήσουμε βήμα προς βήμα πώς μπορείτε να κερδίσετε τοπικά τον μέγιστο αριθμό νέων πελατών μέσω του Διαδικτύου. .... πλήρως αυτοματοποιημένα ....

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ : Ονομάζομαι Αβραάμ Σκεντερίδης, είμαι Οικονομολόγος με εξειδίκευση στο Marketing και Online Marketing, κάτοικος Θεσσαλονίκης, με πολλα χρόνια εργασίας στην Ελλάδα στον Τομέα της Διαφήμισης και στην τελευταία δεκαετία στο Ludwigsburg Germany στον τομέα του Online Marketing  ως Online Marketing Expert. Ο ίδιος μου χρησιμοποιώ και εφαρμόζω Online Marketing , Affiliate Marketing, Digital Products creation, Automatic Tagbasiertes Marketing- Prozess, όπως και ο ίδιος κατασκευάζω τις Ιστοσελίδες.

ΔΩΡΕΑΝ Συμβουλές Marketing!

Συμπληρώστε τη φόρμα τώρα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατόν.

Mail

Γράψτε μας Ε-Mail στο:    abraam.skenteridis@gmail.com 

Telefone

Επικοινωνήστε στο (Παρακαλώ SMS):  +30 6985- 922506

Copyright 2020 (c) All Rights Reserved Skenteridis  Avraam
GDPR   Όροι Χρήσης

(EN) We use cookies. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it. (DE) Durch die Nutzung der vorhandenen Website stimmen Sie den Cookie-Richtlinien zu. (GR) Κάνοντας χρήση του υπάρχοντος ιστοτόπου, συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.

This is the bottom slider area. You can edit this text and also insert any element here. This is a good place if you want to put an opt-in form or a scarcity countdown.